Proiectul, imaginat de Basescu si continuat de Videanu, trebuie sa fie declarat de insemnatate publica pentru Bucuresti pentru a putea fi realizat. Proprietarii de case si terenuri din zonele adiacente pasajului vor fi despagubiti pentru bunurile la
Proiectul, imaginat de Basescu si continuat de Videanu, trebuie sa fie declarat de insemnatate publica pentru Bucuresti pentru a putea fi realizat. Proprietarii de case si terenuri din zonele adiacente pasajului vor fi despagubiti pentru bunurile la care renunta.

Comisia de specialitate din cadrul municipalitatii a finalizat documentatia necesara demararii proiectului in valoare de 178 milioane euro. Daca lucrarea va fi declarata de utilitate publica, municipalitatea poate demara procedura de expropriere a terenurilor si locuintelor din zonele cuprinse in proiect. Astfel, zeci de proprietari vor primi oferte pentru cedarea proprietatilor pe care le detin, pe care acestia le pot refuza si negocia la sange. Negocierile pot fi ingreunate de posibilele pretentii exagerate ale proprietarilor, care vor cere preturi cat mai mari in schimbul cedarii lor. Daca nu sunt multumiti de propunerea Primariei, proprietarii o pot contesta, insa nu la infinit, deoarece municipalitatea va impune, intr-un final, pretul din oferta initiala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.