Gimnastica bacauana continua sa confirme si are perspective frumoase. Dupa succesul Monicai Rosu, dubla campioana olimpica, vin din urma alte sportive, capabile sa mentina ridicata stacheta performantei. Cel mai recent exemplu il constituie prestatia
Gimnastica bacauana continua sa confirme si are perspective frumoase. Dupa succesul Monicai Rosu, dubla campioana olimpica, vin din urma alte sportive, capabile sa mentina ridicata stacheta performantei. Cel mai recent exemplu il constituie prestatia la Campionatul National pe echipe, pentru copii si juniori, care s-a desfasurat la Constanta.
Reprezentantele Sport Club Municipal Bacau au evoluat la individual si s-au prezentat foarte bine. La copii, au concurat Irina Manea, Alina Hurghes si Madalina Benedict. "Fetele s-au comportat foarte bine, avand in vedere ca a fost primul concurs cu arbitri din viata lor. Promit mult pentru viitor", a declarat antrenorul coordonator Cornel Agop. La junioare, au participat Madalina Neagu, Diana Agop si Madalina Lotcu, iar la categoria a II-a, Andreea Intuneric si Laura Budau. De altfel, patru fete au reusit sa se califice in finala Campionatului National Individual, care va avea loc la Timisoara, in noiembrie. "Prestatia gimnastelor bacauane la aceasta finala a fost una deosebita. Avem sperante ca, in toamna, vom aduce medalii", ne-a mai declarat Cornel Agop.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.