In tara
Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi mai mult noros in sud-vestul si centrul tarii, unde pe arii relativ extinse va ploua. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si noaptea, cand local va ploua in ave
In tara
Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi mai mult noros in sud-vestul si centrul tarii, unde pe arii relativ extinse va ploua. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si noaptea, cand local va ploua in aversa si se vor semnala descarcari electrice. La munte, la peste 1800 m precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime se vor situa intre 15 si 25 de grade, iar cele minime intre 6 si 14 grade, mai scazute in depresiuni.

Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22-23 de grade, iar cea minima va fi de 10-12 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.