Anglia - Beckham: finala Brazilia - Germania Starul nationalei Angliei si al lui Real Madrid, David Beckham, a afirmat ieri ca principala favorita la castigarea Cupei Mondiale este reprezentativa Braziliei, urmata de Germania. ""Cred ca aceste dou
Anglia - Beckham: finala Brazilia - Germania
Starul nationalei Angliei si al lui Real Madrid, David Beckham, a afirmat ieri ca principala favorita la castigarea Cupei Mondiale este reprezentativa Braziliei, urmata de Germania. ""Cred ca aceste doua echipe vor juca si in ultimul act. Sunt favoritele certe, Brazilia prin forta echipei, iar germanii vor juca pe teren propriu. Dupa aceea sanse mai au Anglia, Italia, Argentina si Franta, dar pot aparea si surprize gen Olanda sau Spania"", a spus Beckham.
Italia - Lippi se rade in cap daca ia titlul
Selectionerul Marcello Lippi a promis ca se va rade in cap daca Italia va castiga Cupa Mondiala. Lippi a facut aceasta afirmatie la o conferinta de presa, dupa ce i-a spus unui fotograf, care avea o coafura tip afro, sa se aseze pantru a-i putea vedea si pe ceilalti ziaristi: ""Ori te asezi, ori iti tai parul"". ""Ma voi rade in cap daca vom castiga Cupa Mondiala"", a replicat fotograful. ""Daca acest lucru se va intampla, ma rad si eu in cap"", a promis Lippi.
Pregatiri - Ucraina a castigat ultimul amical
Reprezentativa Ucrainei a invins, joi, cu 3-0, echipa nationala a Luxemburgului, in ultimul meci de verificare inaintea CM. Golurile au fost marcate de Voronin (a€™55), Sevcenko (a€™82) si Kalenicenko (a€™84). Reprezentativa Luxemburgului este adversara Romaniei in grupa G a preliminariilor Euro 2008, alaturi de Olanda, Slovenia, Albania, Bulgaria si Belarus.
Portugalia - Deco este incert
Mijlocasul Deco s-a accidentat in timpul antrenamentului de joi seara al reprezentativei Portugaliei. Fotbalistul de origine braziliana a parasit sedinta de pregatire inainte ca aceasta sa se termine si ar putea fi indisponibil pentru partida de maine cu Angola, prima de la CM a lusitanilor. Mijlocasul in varsta de 28 de ani a plecat de la antrenament furios, lovind violent scaunele de la marginea terenului si fara sa raspunda la intrebarile puse de membrii staff-ului tehnic.
Formula 1 - Schumi si-a luat bilet pentru finala
Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, a declarat ieri ca si-a cumparat un bilet pentru ultimul act al competitiei din Germania. ""Da, am cumparat un bilet si ma gandesc deja la finala"", a spus pilotul, care a precizat ca si-a luat un tichet si pentru finala mica, din 8 iulie. ""Cred ca nationala Germaniei va ajunge in una din aceste doua finale"", a adaugat Schumacher.
Mexic - Au ramas fara portar
Titularul postului de portar al nationalei Mexicului, Oswaldo Sanchez, a parasit joi seara de urgenta cantonamentul echipei sale de la Gottingen, din cauza decesului neasteptat al tatalui sau. Plecat in Mexic pentru a asista la funeralii, nu se stie daca goalkeeper-ul va mai reveni la echipa. In cazul in care se va produce acest lucru, FIFA a anuntat deja ca va acorda Mexicului o dispensa, prin care ""aztecii"" sa poata convoca un alt portar.
Cehia - Nedved ii da dureri lui Bruckner
Daca absenta lui Milan Barros la primul meci, contra SUA, de la 14 iunie, este aproape sigura, selectionerul Cehiei, Karel Bruckner, are noi motive de ingrijoare. La un antrenament care a avut loc in urma cu doua zile, capitanul Pavel Nedved a suferit o contuzie destul de serioasa la unul din genunchi, cu care a mai avut probleme si in trecut, efectuand in prezent doar un program de fizioterapie.
Organizare - ""Spuneti nu rasismului""
Comitetul de Organizare a CM a anuntat ca a alocat patru milioane de euro luptei impotriva rasismului in perioada turneului final. De asemenea, FIFA a anuntat ca inainte de fiecare meci, pe teren va fi desfasurat un banner cu sloganul competitiei, ""intalnirea prieteniei"" si cu mesajul ""Spuneti nu rasismului"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.