Aveti o anumita putere de previziune, deoarece preocuparea dumneavoastra in legatura cu atitudinile oamenilor va permite sa intelegeti ce informatie va fi privita ca fiind importanta de catre opinia publica. Sunteti directi in vorbire si veti spune
Aveti o anumita putere de previziune, deoarece preocuparea dumneavoastra in legatura cu atitudinile oamenilor va permite sa intelegeti ce informatie va fi privita ca fiind importanta de catre opinia publica. Sunteti directi in vorbire si veti spune ceea ce ganditi, de aceea cereti libertate mentala, iar ideile dumneavoastra nu se departeaza de la morala curenta in societate. Aveti nevoie sa realizati ca o atitudine nu este in mod necesar corecta doar pentru ca este populara sau dominanta. Doriti sa urcati treptele ierarhice ale institutiilor din care faceti parte, scopul fiind acela de a atinge atat superioritate intelectuala cat si statut social. Va place sa fiti considerati detinatori ai adevarului, dar daca sunteti sau nu depinde si de celelalte aspecte ale astrogramei personale. Puteti fi genul care sa tina predici despre lucrurile evidente si puteti deveni pedanti. Exista preocupari legate de teluri indepartate, ceea ce insa va poate face sa nu vedeti ceea ce este chiar sub nasul dumneavoastra. Aveti o minte ambitioasa, vicleana, dar practica si organizata, preocupata de atingerea pozitiei sociale prin realizari materiale. Sunteti metodici in gandire si in modul de a va organiza. Ratiunea dumneavoastra este eficienta, dar nu in mod necesar originala. Sunteti realisti si luati lucrurile drept ceea ce sunt, dar in acelasi timp aveti o atentie vie si observati toate amanuntele. Exista pericolul ca seriozitatea sa va faca lipsit de umor si placid.

Berbec
Nu va manifestati depresiv atunci cand sunteti suparati! Rigiditatea se poate manifesta asupra sentimentelor, va doriti certitudine si constanta in viata, va bucurati daca intalniti persoane care au controlul situatiei. Stabiliti un intreg set de standarde si doriti ca toti ceilalti sa va asculte. Pentru satisfacerea amorului propriu, subiectul risca pe plan financiar sau afectiv si, datorita, neglijentei poate exista riscul unor pierderi suparatoare.

Taur
Nu aveti incredere in propriile sentimente, asa incat cultivati o atitudine detasata, ceea ce ii va face pe altii sa va judece gresit, spunand despre dumneavoastra ca sunteti oameni reci. Doriti sa va indepartati de ceilalti, deoarece ii considerati superficiali.
Munca vi se pare dezagreabila astazi, de aceea preferati sa faceti cu totul alte activitati. Deceptiile in relatiile cu subordonatii va vor da de gandit, s-ar putea sa doriti modificari cu acestia. Excelenta relatie pentru politicieni, pentru oameni cu functii importante.

Gemeni
Ceilalti va vor vedea ca pe niste oameni de incredere, a caror structura este aceea de a ajuta. Puteti avea tendinta de a va izola de anturaj, pentru a pune la punct anumite aspecte care va macinau pana acum. Va puteti simti raniti de aparenta incapacitate de a-si exprima sentimentele a unei rude. Nu reactionati la impulsurile irationale ale celor din jur, deoarece orice reactie poate avea urmari asupra relatiilor cu acestia. Sfatul nostru este sa depasiti toate obstacolele actionand in tacere, si incercand sa va adaptati din mers.

Rac
Astazi si maine veti avea o doza dubla de sensibilitate, si o teama teribila de orice presupune certuri si discutii. Puteti avea legaturi bune cu strainii, sau incheia o serie de contracte avantajoase cu acestia. Daca nu va intemeiati o relatie de dragoste, nu va veti simti cu adevarat impliniti. Astazi atrageti un partener excentric, popular sau cu preocupari neobisnuite. Va incita diversitatea actiunilor acestuia, dar va si oboseste. Puteti fi dumneavoastra opusul pentru a oferi echilibru relatiei.

Leu
Evaluati corect situatia in care va aflati din punct de vedere profesional.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.