Nu e imposibil De patru ori campioana mondiala, Romania a participat ultima data la Mondialul din 1995, ocupand atunci doar pozitia a zecea. Au trecut 11 ani de cand echipa de handbal masculin a Romaniei nu s-a mai calificat la un turneu final

Nu e imposibil

De patru ori campioana mondiala, Romania a participat ultima data la Mondialul din 1995, ocupand atunci doar pozitia a zecea.

Au trecut 11 ani de cand echipa de handbal masculin a Romaniei nu s-a mai calificat la un turneu final al CM.
SPERANTE. Norvegia nu reprezinta o necunoscuta. In 2005 Romania, cu ""neamtul"" Petre Ivanescu pe banca tehnica, a fost depasita fara probleme de aceeasi selectionata. Chiar daca norvegienii au cedat la Rm. Valcea, scor 19-21, in returul de la Olslo ne-au spulberat, scor 35-28. Si acele partide s-au constituit tot ca jocuri de baraj pentru calificarea la un turneu final al CM. Insa, rezultatele obtinute de echipele de club in ultimul an competitional ne dau dreptul sa visam. Cu toate acestea, Lucian Rasnita ramane cu picioarele pe pamant inaintea meciului de maine: ""Avem un lot valoros si destul de experimentat. Nu trebuie sa omitem faptul ca nordicii sunt o mare forta a handbalului masculin. Va fi greu, dar nu imposibil"". Cristian Gatu, fost multiplu campion mondial, in prezent presedintele federatiei, mizeaza foarte mult pe colaborarea intre jucatori. ""Daca se vor concentra pe durata celor 60 de minute nu au cum sa nu obtina un rezultat bun. Sper sa evite momentele de cadere, inexplicabile, pe care le-au avut fetele la ultimele meciuri internationale, si sa ne aduca bucurie la finalul partidei.""

BILETE IEFTINE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.