Opozitie.
"Eu cred ca trebuie sa fim foarte atenti la acest joc  de imagine. Incepem sa fim condusi in activitatea noastra politica de ceea ce nu am primit mandat din partea electoratului", i-a reprosat deputatul PSD Valeriu Zgonea lui Olte
Opozitie.
"Eu cred ca trebuie sa fim foarte atenti la acest joc de imagine. Incepem sa fim condusi in activitatea noastra politica de ceea ce nu am primit mandat din partea electoratului", i-a reprosat deputatul PSD Valeriu Zgonea lui Olteanu. Zgonea i-a mai spus presedintelui Camerei ca nu urmareste decat sa obtina "respectul presei" si i-a cerut sa nu mai prezinte "hartii" in care sa ceara sanctionarea parlamentarilor care chiulesc. "Nu dumneavoastra si nici noi nu vom schimba atitudinea unui parlamentar in procesul pe care il are si in obligatiile pe care le are la Parlamentul Romaniei. (...) Daca domnia sa vrea sa vina, vine", a apreciat parlamentarul PSD. Nici colegii de Coalitie ai lui Olteanu nu au parut ca ii accepta ideile. "Parlamentarul, fiind unul singur si neputand fi taiata in trei-patru bucati, el are o indemnizatie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.