La 10 iunie 1996 se nastea emisiunea ""Milionarii de la miezul noptii"". In direct, la Antena 1. Moderator, Marius Tuca, redactorul-sef al Jurnalului National. In timp, redactorul-sef a devenit director, iar emisiunea s-a transformat intr-un show. Ma
La 10 iunie 1996 se nastea emisiunea ""Milionarii de la miezul noptii"". In direct, la Antena 1. Moderator, Marius Tuca, redactorul-sef al Jurnalului National. In timp, redactorul-sef a devenit director, iar emisiunea s-a transformat intr-un show. Marius Tuca Show. Emisiunea reusea, intr-o prima faza, sa aduca fata-n fata oameni cu pareri diferite, principalii actori ai zilei din domeniul politic, social, economic, cultural. Intentia? Informarea corecta a publicului si gasirea solutiilor pentru problemele lui. Rezultatul? Cele 1.300 de show-uri au incins spiritele, au dus la schimbari de perspectiva si la destituirea unor oameni din functii importante, au facut istorie politica, au facut istorie! Cea mai asteptata emisiune? 7 ianuarie 2002. Invitat, Sorin Ovidiu Vantu. A fost emisiunea in care pentru prima oara SOV s-a descoperit telespectatorilor. A venit pe un fond de asteptare mare, existau destule controverse legate de omul de afaceri, circulau multe zvonuri ca emisiunea a fost inregistrata, nimeni nu stia cum arata SOV. Emisiunea a fost in direct, a trecut prin mai multe peripetii, dar si-a atins scopul: acela de a-l arata publicului pentru prima oara pe SOV. Cea mai audiata emisiune? 11 ianuarie 1999, cu Rona Hartner si Corneliu Vadim Tudor. Acuzatorul si acuzata erau adusi fata in fata in ceea ce se dorea a fi primul scandal sexual din mediul politic. Actrita Rona Hartner era acuzata ca a fost amanta presedintelui Constantinescu.
Intr-un final, Rona a parasit platoul emisiunii. Cea mai complexa emisiune: 5 ianuarie 1999. Mineriada. Duplex Bucuresti - Valea Jiului. Pentru prima data, Marius Tuca parasea studioul si isi muta emisiunea in locul de desfasurare al evenimentului. A fost urmata de alte doua editii in datele de 18 si 19 ianuarie 1999. Emisiuni-exclusivitate: 30 octombrie 2000 - Brian Adams; 18 septembrie 2000 - Chris de Burgh; 23 decembrie 1998 - Aurora Cornu, iubita scriitorului Marin Preda. Emisiunea incredibila (se poate intitula asa?): 20 decembrie 2001. Pentru prima oara apareau fata in fata principalii concurenti de pe piata talk-show-urilor de la vremea respectiva: Marius Tuca si Florin Calinescu. La toate aceste emisiuni se adauga interviuri celebre cu principalii candidati la presedintia Romaniei, cu prim-ministri, cu presedinti de tara. Toate - nonconformiste, marca Marius Tuca. Adica fara nici un ingredient din ceea ce presupune interviul clasic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.