Germania a intrat total in febra Mondialului, lumea isi face programul in functie de meciuri. Chiar si eu le-am dat liber copiilor, nu am mai facut ieri antrenamente la clubul meu de juniori, pentru ca multi voiau sa vada deschiderea turneului. In D

Germania a intrat total in febra Mondialului, lumea isi face programul in functie de meciuri. Chiar si eu le-am dat liber copiilor, nu am mai facut ieri antrenamente la clubul meu de juniori, pentru ca multi voiau sa vada deschiderea turneului.
In Dortmund strazile sunt suspendate, exista restrictii de circulatie, accesul spre stadion e interzis. Toata lumea asteapta meciul de azi, suporterii suedezi au invadat practic orasul. S-au instalat ecrane imense pentru cei care nu au apucat sa-si cumpere bilet. Cred ca vor fi cel putin 15.000 de oameni care vor vedea meciul asa.
Cat priveste tara gazda a competitiei, ziarele scriau ca Balack s-a refacut totusi, sperau sa joace inca din primul meci. Nemtii sunt euforici, toata lumea crede ca Germania va ajunge in finala. Si nu pentru ca au un joc foarte bun, ci prin organizare si prin disciplina, care le sunt specifice. Nemtilor le-a fost insa teama de Costa Rica, ce vor face atunci cand vor trebui sa joace cu Polonia.
Anglia - Paraguay este primul meci de astazi. Englezii sunt favoriti, cu toate ca le lipsesc si lor niste jucatori. Dar paraguayenii sunt sud-americani, inseamna ca sunt fotbalisti daca s-au calificat din niste preliminarii unde au intalnit Brazilia sau Argentina. Pot face o surpriza, dar cred ca Anglia are prima sansa.
Cat despre al doilea meci al zilei, care se va desfasura la mine, in Dortmund, Suedia este favorita clara. Cand aud de Trinida Tobago ma doare. Tobago, Tobego, nici nu stiu cum se pronunta, iar ai nostri stau acasa. Sunt multe echipe care nu au ce cauta aici, din aceasta cauza durerea ca Romania nu s-a calificat e mai mare.

Dortmund, 9 iunie

Mail: marcel.raducanu@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.