Dar triumful ros-albastrilor este umbrit de tot ceea ce s-a intamplat in jurul meciului de la Vaslui, pornind de la declaratiile lui Gigi Becali, care considera ca moldovenii nu ar fi trebuit sa stea in drumul echipei sale spre titlu, si incheind cu
Dar triumful ros-albastrilor este umbrit de tot ceea ce s-a intamplat in jurul meciului de la Vaslui, pornind de la declaratiile lui Gigi Becali, care considera ca moldovenii nu ar fi trebuit sa stea in drumul echipei sale spre titlu, si incheind cu comportamentul huliganic al suporterilor, care au terorizat un oras intreg inca din clipa in care au coborat din tren.
Grotescul a fost atins insa la Petrosani, acolo unde Rapid, "cea mai frumoasa echipa din tara", in opinia lui Razvan Lucescu, si-a luat adio de la aceasta editie de campionat in cel mai lamentabil mod cu putinta. Frustrati ca titlul le este interzis si anul acesta, giulestenii nu au fost interesati decat sa-si loveasca adversarii. Rapid a fost, astfel, autoarea unei premiere triste in fotbalul nostru, pentru ca niciodata pana acum nu s-a pomenit ca un meci sa fie suspendat pentru ca o echipa a avut cinci jucatori eliminati.
Ceea ce s-a intamplat in ultima etapa nu a fost decat finalul unei competitii decazute, la cel mai jos nivel posibil, in contrast cu parcursul de exceptie pe care Steaua si Rapid l-au avut in Cupa UEFA. Iar interesul microbistilor s-a mutat de pe gazon in afara acestuia. Frumusetea fotbalului a palit in fata corului de behaitori giulesteni, dirijati de ciobanul-sef Dinu Gheorghe.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.