Dupa ce imi petrecusem ultima sambata cu Politia din Constanta, nu mai aveam nici un chef sa muncesc si acum. Am stat, m-am gandit si mi-am dat seama ca as fi ratat, daca stateam acasa,
o mare de exhibitionism.
Din cauza asta,
am mers la lucru.

La zece de dimineata, pe Dealul de la Patriarhie, niste unii care-si zic ""Noua Dreapta"" convocasera populatia Capitalei la un mars antihomosexualitate. Am ajuns la ora anuntata si nu se intampla nimic. Pe la zece si jumatate, a aparut unua€™ Tudor Ionescu, barbat cu ochelari si costum fara cravata. Arata ca un fel de maestru de ceremonii de la o nunta din Lehliu. Ne-a organizat. In fata, defilau unii cu mutra lui Corneliu Zelea-Codreanu pe piept, care manuiau un cearsaf verde cu o lozinca impotriva homosexualilor.
TRANSSEXUALI?! Publicul era facut din doua categorii: tineri care zbierau chestii agresive, imbracati in negru, si babe bisericoase. Eu m-am plasat sub o lozinca tinuta de doua babe, sub care scria ""Fiii Bucovinei"". O clipa am crezut ca sunt niste bunici ""transgender"" care la un moment dat au fost masculi. Am pornit-o pe un traseu prin centrul orasului, timp in care mi-am dat seama ca populatia e stapanita de mari confuzii. Un grup de tigani, amplasati langa Piata Unirii, le-au strigat dreptacilor ""Huo bulangiilor!"", confundandu-i cu homosexualii care aveau sa se manifeste ceva mai tarziu.

PE INVERS. Chestii cu tenta occidentala pentru o Romanie pudica