Dupa ce imi petrecusem ultima sambata cu Politia din Constanta, nu mai aveam nici un chef sa muncesc si acum. Am stat, m-am gandit si mi-am dat seama ca as fi ratat, daca stateam acasa, o mare de exhibitionism. Din cauza asta, am mers la lucru.

Dupa ce imi petrecusem ultima sambata cu Politia din Constanta, nu mai aveam nici un chef sa muncesc si acum. Am stat, m-am gandit si mi-am dat seama ca as fi ratat, daca stateam acasa,
o mare de exhibitionism.
Din cauza asta,
am mers la lucru.

La zece de dimineata, pe Dealul de la Patriarhie, niste unii care-si zic ""Noua Dreapta"" convocasera populatia Capitalei la un mars antihomosexualitate. Am ajuns la ora anuntata si nu se intampla nimic. Pe la zece si jumatate, a aparut unua€™ Tudor Ionescu, barbat cu ochelari si costum fara cravata. Arata ca un fel de maestru de ceremonii de la o nunta din Lehliu. Ne-a organizat. In fata, defilau unii cu mutra lui Corneliu Zelea-Codreanu pe piept, care manuiau un cearsaf verde cu o lozinca impotriva homosexualilor.
TRANSSEXUALI?! Publicul era facut din doua categorii: tineri care zbierau chestii agresive, imbracati in negru, si babe bisericoase. Eu m-am plasat sub o lozinca tinuta de doua babe, sub care scria ""Fiii Bucovinei"". O clipa am crezut ca sunt niste bunici ""transgender"" care la un moment dat au fost masculi. Am pornit-o pe un traseu prin centrul orasului, timp in care mi-am dat seama ca populatia e stapanita de mari confuzii. Un grup de tigani, amplasati langa Piata Unirii, le-au strigat dreptacilor ""Huo bulangiilor!"", confundandu-i cu homosexualii care aveau sa se manifeste ceva mai tarziu.

PE INVERS. Chestii cu tenta occidentala pentru o Romanie pudica


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.