Jurnalul National va ofera maine, 5 iunie, gratuit, impreuna cu ziarul, un produs de lux: un supliment de 32 de pagini, in care veti putea gasi toate amanuntele legate de Campionatul Mondial de fotbal din Germania, care se desfasoara in perioada 9.06
Jurnalul National va ofera maine, 5 iunie, gratuit, impreuna cu ziarul, un produs de lux: un supliment de 32 de pagini, in care veti putea gasi toate amanuntele legate de Campionatul Mondial de fotbal din Germania, care se desfasoara in perioada 9.06-9.07.2006.

Programul meciurilor, loturile complete, favoritele caselor de pariuri, ultimele informatii din cele 32 de tabere, curiozitati, un editorial al lui Marius Tuca sau un remember al parcursului din preliminarii al echipei noastre nationale, dar si multe statistici. De luni, accesand www.jurnalul.ro puteti descarca programul complet al meciurilor de la Campionatul Mondial 2006, sub forma de afis.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.