Concedii - Vacante ieftine in Grecia
Romanii care vor sa-si ia concediu luna aceasta pot alege Grecia.
O vacanta in sistem charter la
Paralia-Katerini costa pentru o persoana de la 65 de euro/saptamana cu autocarul sau de la 99 de euro/saptamana cu avionul (fara taxe de aeroport). In Halkidiki, pretul minim pentru un astfel de sejur este de 99 de euro cu autocarul.
Bucuresti - Autobuzele noi circula pe linia 131
Primele 15 autobuze din lotul de 500 de autovehicule marca Mercedes ce vor innoi parcul auto al RATB au fost puse in circulatie ieri-dimineata. Autobuzele inaugurate ieri vor circula pe linia 131. Celelalte vehicule vor fi puse in circulatie treptat, pana in vara anului viitor. (Rompres)
Spectacol - David Copperfield vine in Romania
Celebrul iluzionist David Copperfield va veni la iarna in Romania pentru a sustine cinci spectacole. Reprezentatiile, organizate de compania Events, vor avea loc la Sala Palatului la 2 si 3 decembrie a.c.. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 1 septembrie. Copperfield, acum in varsta de 50 de ani, este cel mai cunoscut iluzionist al zilelor noastre. (Lucian Florea)

Harghita - Pelerinaj catolic de amploare
Cateva sute de mii de oameni au participat ieri la pelerinajul catolic de Rusalii de la Biserica Franciscana din Sumuleu Ciuc, judetul Harghita. Organizatorii au estimat o prezenta de 450.000 de persoane. Slujba a fost oficiata de episcopul franciscan Majnek Antal, alaturi de 60 de preoti.

Ping-pong / Iancu, din nou liber
Omul de afaceri Marian Iancu a fost eliberat azi-noapte din arestul Directiei de Cercetari Penale Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti a hotarat sa respinga recursul Parchetului ca nefondat. Decizia a fost data cu majoritate, doar judecatorul Tudoran Corneliu avand opinie separata. Acesta a fost de parere ca Marian Iancu ar trebui mentinut in arest. Astfel a fost mentinuta hotararea luata de Tribunalul Bucuresti ieri, si anume aceea de respingere a cererii procurorilor de a-i prelungi mandatul de arestare preventiva. Magistratii au apreciat ca faptele de care este acuzat Iancu exista, dar el nu reprezinta un pericol public. (Violeta Fotache)

Concert - In cautarea dorului pierdut
Vineri seara, la Sala Palatului,
a avut loc un nou eveniment marca Tudor Gheorghe. Spectacolul
""In cautarea dorului pierdut""
a fost o premiera pentru scena bucuresteana si a fost dedicat confidentelor. Fara orchestra sau cor, maestrul a cantat la chitara si s-a destainuit publicului prin versurile lui Romulus Vulpescu, Blaga si
Adrian Paunescu. Artistul a vorbit despre restrictiile din vremea comunismului, dar si despre dragostea pentru Basarabia. (M.N.)