Testele nucleare si armele superperformante dezvoltate de diferite tari ale lumii ii deranjeaza pe omuletii verzi aflati in spatiu. Cum sa traim in pace si comuniune daca unele natiuni de pe Terra le deranjeaza pe altele aflate in spatiul infin
Testele nucleare si armele superperformante dezvoltate de diferite tari ale lumii ii deranjeaza pe omuletii verzi aflati in spatiu.


Cum sa traim in pace si comuniune daca unele natiuni de pe Terra le deranjeaza pe altele aflate in spatiul infinit? O conferinta cu participare internationala,
care se va desfasura in perioada 9-11 iunie in Hawaii, isi propune sa dezbata lipsa de intelegere a omului si egoismul lui in raport cu civilizatiile extraterestre.
PAMANTENII AU O PROBLEMA. Si, cum era de asteptat, pe agenda dezbaterilor se va afla si problematica iraniana, anunta editia online a televiziunii Al-Jazeera. O lovitura nucleara impotriva poporului lui Mahmoud Ahmadinejad ar putea declansa o riposta a extraterestrilor, noteaza organizatorii conferintei.
""Un atac preventiv declansat de Statele Unite impotriva Iranului ar starni reactia unuia sau a mai multor grupuri extraterestre care monitorizeaza activitatea nucleara a tarilor mari"", este de parere Michael Salla, presedintele si fondatorul Institutului Expolitics, un organism nonguvernamental din Hawaii, care se ocupa cu studierea actorilor-cheie ai politicii mondiale, precum si cu identificarea dovezilor care atesta existenta civilizatiilor extraterestre. Sigur, omuletii verzi nu sunt deranjati dintr-o data de programele nucleare ale omenirii. In 1967, aminteste Salla, extraterestrii au dezactivat sapte rachete nucleare americane tinute la o baza strategica din Malmstrom, Montana.
O POLITICA BELIGERANTA. Mai mult decat atat, continua Salla, expertii pamanteni in domeniu sunt de parere ca locuitorii de pe alte planete transmit oamenilor avertismente legate de o actiune iminenta lansata din spatiu in cazul in care politica nucleara preventiva va fi pusa in practica de SUA. Pana la aceasta etapa, extraterestrii se pare ca analizeaza discursurile incendiatoare ale presedintelui Bush la adresa omologului sau Ahmadinejad. Abordarea Casei Albe reprezinta ""o preocupare majora a extraterestrilor si o amenintare directa la adresa lor"".
COMETA LETALA. Astfel de ipoteze sunt sustinute de unii si criticate de altii. Unul dintre adeptii ideii extrem de indraznete declara sus si tare ca extraterestrii sunt atat de suparati pe regimurile care au construit arma nucleara, incat iau in calcul posibilitatea de a transforma o cometa in arma de distrugere in masa si de a o arunca asupra Pamantului pentru a potoli (definitiv) spiritele. Autorul acestei teorii - scriitorul Eric Julien, un fost controlor de trafic aerian si fost angajat al aviatiei militare franceze - isi ia vorbele in serios. Pentru ca este convins de existenta lumilor extraterestre, principala sursa de informatii a lui Julien. De altfel, el spune ca in 2004 a fost rapit de extraterestri. Povestea lui este fascinanta pentru cei care se delecteaza cu carti de science-fiction. Anul trecut, a publicat cartea ""Stiinta extraterestrilor"", unde avansa ideea ca OZN-urile nu sunt obiecte spatiale, ci entitati care functioneaza dupa principiul ""densitatii timpului"" si al ""relativitatii absolute"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.