Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a ratat calificarea la Campionatul European din Suedia. Dupa ce au pierdut cu 21-25 la Bucuresti, elevele lui Gheorghe Tadici nu au reusit ieri decat un rezultat de egalitate, 26-26. Acesta este pr
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a ratat calificarea la Campionatul European din Suedia. Dupa ce au pierdut cu 21-25
la Bucuresti, elevele lui
Gheorghe Tadici nu au reusit ieri decat un rezultat de egalitate, 26-26.


Acesta este primul Campionat European la care echipa noastra nu va participa, pana acum Romania fiind singura echipa prezenta la toate turneele finale.
SPERANTE. Ca si in prima mansa, disputata la Bucuresti, vicecampioanele mondiale au avut un inceput de meci mai bun. Bazandu-se pe o prestatie caracteristica a portaritei Luminita Hutupan Dinu, echipa noastra, in care s-au remarcat Narcisa Lecusanu, Valentina Elisei, Cristina Varzaru si Ionele Galca, a dominat prima parte. Romancele conduceau la pauza cu 13-9, reusind sa anuleze avantajul luat de sarboaice in tur.
DECLIN. Prestatia buna a tricolorelor a continuat si la inceputul partii secunde, reusind sa conduca in doua randuri la sase goluri diferenta, 16-10 si 17-11. Ultimele 20 de minute ale meciului ne-au amintit insa de finalul dezastruos de la Bucuresti. Incurajate si de cei aproape 4.000 de spectatori din sala de la Kragujevac, handbalistele antrenate de Anja Anderson au inscris gol dupa gol, aducandu-l in pragul disperarii pe Gheorghe Tadici. De asemenea, poarta gazdelor a fost pur si simplu inchisa de Jeric, romancele nereusind sa inscrie chiar daca au avut trei situatii de superioritate numerica. Sarboaicele au reusit astfel sa intoarca rezultatul, avand la un moment dat chiar patru goluri avantaj, dar s-au relaxat pe final, iar fetele noastre au reusit sa egaleze cu cinci secunde inainte de sfarsitul meciului. Din pacate, remiza nu ne foloseste la nimic, romancele urmand sa vada CE din luna decembrie la televizor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.