Chiar daca este o echipa mica, ce bantuie prin subsolul clasamentului, FC Vaslui este inconjurata de suporteri patimasi, care sunt in stare sa faca orice pentru favoritii lor. Steaua si Dinamo au avut intotdeauna milioane de suporteri. Cam acela

Chiar daca este o echipa mica, ce bantuie prin subsolul clasamentului, FC Vaslui este inconjurata de suporteri patimasi, care sunt in stare sa faca orice pentru favoritii lor.

Steaua si Dinamo au avut intotdeauna milioane de suporteri. Cam acelasi lucru se intampla si cu Rapid, Universitatea Craiova si Poli Timisoara, desi aceste echipe au mirosit si aerul esalonului secund. Daca ai totusi tupeul sa te mandresti ca echipa ta favorita se numeste FC Vaslui, atunci te transformi in subiect de anecdote pentru cei din jurul tau.
ULTRAS. Promovata vara trecuta in premiera in Divizia A, echipa patronata de Adrian Porumboiu a avut sprijinul suporterilor si in cele mai grele momente. Aflati pe ultimul loc, cu un joc penibil si cu tolba goala de puncte, moldovenii au avut parte de tribune arhipline la fiecare meci disputat pe teren propriu. ""Galben-verzii, ole! Galben-verzii, ole! Galben-verzii, ole! Vrem victorie!"", s-a cantat la fiecare meci jucat la Vaslui. Iubirea pentru culorile clubului moldav nu are margini in urbea lui Porumboiu. Mandria ca orasul lor are echipa pe prima scena a fotbalului romanesc a starnit o pasiune nebanuita printre vasluieni. S-au confectionat fulare si esarfe pe care localnicii le poarta cu mandrie peste tot prin Vaslui. In plus, pentru o mediatizare cat mai intensa, galeria, impartita in trei factiuni, ""Brigada Suprema"", ""Dorobantii"" si ""Devils"", a construit un numar-record de site-uri.

REZERVAT. Cand mergea in peluza, Tanasa (dreapta) avea loc in primul rand


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.