Publicul a primit-o cu bratele deschise, desi a aflat ca e debutanta. Cei care au ascultat muzica ei au fost fermecati pe loc si au declarat ca are un timbru vocal iesit din comun. De aceea, Fundatia Phoenix, reprezentata de Paul Nanca, si DaKino
Publicul a primit-o cu bratele deschise, desi a aflat ca e debutanta. Cei care au ascultat muzica ei au fost fermecati pe loc si au declarat ca are un timbru vocal iesit din comun.

De aceea, Fundatia Phoenix, reprezentata de Paul Nanca, si DaKino a lui Dan Chisu s-au oferit sa o ajute. Este vorba despre Alexandrina Hristov (foto), fata de la Chisinau, care canta in romana, rusa si franceza. La recitalurile ei de la Cafe Deko (Teatrul National), spectatorii stau pe scari sau chiar si pe jos, fiindca nu mai au loc pe scaune. Alexandrina canta de obicei cu trupa Salamandra, dar are si invitati speciali. Unul dintre ei este Mihai Nenita. Daca pana acum talentatul violonist a facut furori alaturi de Ducu Bertzi si Marius Batu, colaborarea cu Alexandrina se dovedeste a fi una la fel de interesanta. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.