Ce face si ce nu face George Nicolescu in culise? O sa incerc in cateva randuri sa va descriu cum este acest Ray Charles din Ploiesti in spatele scenei. In primul rand, nu tace niciodata. In al doilea rand, rade tot timpul. Cu aceasta atitudi
Ce face si ce nu face George Nicolescu in culise? O sa incerc in cateva randuri sa va descriu cum este acest Ray Charles din Ploiesti in spatele scenei.

In primul rand, nu tace niciodata. In al doilea rand, rade tot timpul. Cu aceasta atitudine, cantaretul reuseste sa provoace dureri de burta tuturor colegilor de breasla aflati in cabina. Nimeni nu se plange. Ba, din contra, lumea il provoaca pe George Nicolescu sa relateze cat de bine ""navigheaza"" el pe internet, cum citeste ziarele si ce-a vazut in ultima vreme la televizor. Daca intri cu el in joc, uiti cu desavarsire ca nu vede. De fapt, George Nicolescu ""vede"" multe. Mult mai multe decat mine, de exemplu, care am patru ochi (sunt ochelarista). Cand a intrat Pompilia Stoian in camera, artistul a ""vazut"" imediat ca un prieten drag se afla la doi pasi de el. I-a luat mana, i-a sarutat-o si i-a cerut voie sa-i ia un interviu. ""Doamna, aveti amabilitatea sa vorbiti un pic cu mine si sa va inregistrez?"" ""De mult timp voiam sa va cunosc. Nu trebuia sa plecati din tara. Pompilia Stoian trebuia sa cante, sa ramana un prieten drag pentru muzica usoara romaneasca. Ma bucur ca ati fost draguta cu mine, un tanar ziarist in devenire"". Da, George Nicolescu ia interviuri. La toata lumea. N-am scapat nici eu. Ce va face cantaretul cu inregistrarile? O sa-l intreb data viitoare, cand el o sa fie cel care da interviu. (Dana Andronie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.