Exact in anul in care se difuza la televizor la noi serialul american Ally McBeal, in America aparea altul - Sex and the city. Incepea o noua era. Doua exemple de urmat. Ambele frumoase si singure la 30 de ani. La inceputul carierei si in cauta
Exact in anul in care se difuza la televizor la noi serialul american Ally McBeal, in America aparea altul - Sex and the city.

Incepea o noua era. Doua exemple de urmat. Ambele frumoase si singure la 30 de ani. La inceputul carierei si in cautarea iubirii. Dar a fost aleasa Carrie. Taiorul Chanel, bleumarin si discret al lui Ally McBeal, a fost inlocuit de garderoba lui Carrie, colorata si scumpa. Ne doream pantofi de 400 $ perechea si prietene cu care sa discutam vesnic despre sex si iubiti. Uitandu-ma astazi in jur, vad femei care l-au gasit pe Mr. Big, dar nu au nici un gand sa faca vreo cariera. Vad barbatii, tot mai multi, devenind burlaci convinsi din cauza femeilor disponibile sa faca sex fara sa se implice sentimental. Carrie pare sa fi creat lumea in care ne cautam iubitii prin cluburi, noaptea. O lume in care ne-am pierdut de Ally McBeal. (Cornelia Preda)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.