Cu ce si-au propus artistii romani sa-si asigure prezenta in topuri in aceasta vara?
Pai, sa vedem.
Cel mai recent single Simplu se numeste ""Oficial imi merge bine"". Daca dai la o parte versurile, ritmul este Depeche Mode, iar cum cel
Cu ce si-au propus artistii romani sa-si asigure prezenta in topuri in aceasta vara?
Pai, sa vedem.
Cel mai recent single Simplu se numeste ""Oficial imi merge bine"". Daca dai la o parte versurile, ritmul este Depeche Mode, iar cum celebra trupa va concerta in Bucuresti, piesa va prinde valul ritmurilor specifice DM si are ceva sanse de succes.
Ceva mai ""stearsa"" in ultima vreme, mai ales din cauza carierei de ""voce de radio"", Giulia, una din fostele ""bombonici"" de la Candy (ca veni vorba, mai stie cineva ceva de trupa asta?) revine in forta cu o colaborare la piesa ""Zbor"" a lui Vali Barbulescu, dar si cu un single propriu, piesa ""Prinzi aripi"". Aceasta din urma este, dupa parerea mea, destul de reusita, dar Giulia trebuie sa faca mai mult de atat pentru a-si resuscita cariera muzicala. Pentru Arsenie ""Arsenium"" Toderas, lucrurile stau mai simplu. Nu mai e nevoie de o piesa noua, el va incerca sa cucereasca topurile cu piesa cu care a reprezentat Republica Moldova la Eurovision. Alaturi de basarabeanca Natalia si romanul Connect-R, Arsenium a intrat deja in Romanian Top 100 Singles Chart cu ""Loca"". Probabil ca undeva inainte de preselectiile pentru Eurovision, atat Arsenium, cat si Mihai Traistariu au baut apa din acelasi pahar, pentru ca si ""Loca"", la fel ca ""Tornero"", este cantata in anglo-italiana.
Ce face integrarea din om!?!
Hi-Q si TNT, prolifici cum ii stim, s-ar putea sa vina cu ceva nou pe la mijlocul verii, dar deocamdata atat ""Razna"", cat si ""Strada mea"" sunt suficient de bine clasate in topuri.
Nu stiu daca Anda Adam se mai poate baza foarte mult pe ""Ajutor"". Piesa are deja destule saptamani de top (mai mult de doua luni) si nu cred ca mai are ""suflu"" sa o care pe Anda pana la toamna.
Crush cu Alexandra au o problema. De fapt, doua. Ambele piese din clasament se descurca bine, dar asta inseamna ca ele impart oarecum difuzarile pe care ar fi putut sa le acumuleze una din ele si asta poate insemna ca nici una din ele nu va ajunge cu adevarat la varf. A doua problema ar fi versurile (am si eu fixurile mele). Componentii trupei Voltaj au dat chix cu ""Acolo"" (imi pare rau ca trebuie sa o spun, dar asta e realitatea), dar vor avea cantari la vara doar pentru ca sunt Voltaj si ii iubeste toata lumea.
In final, desi nu este inca in top, trebuie sa remarc single-ul ""Fiesta"" al Andreei Banica de la Blondy. O piesa care are toate caracteristicile necesare pentru a putea fi ""Hitul Verii 2006"". De urmarit...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.