Iata cateva elemente pe care nu trebuie sa le treceti niciodata in CV. In primul rand, in CV nu trebuie sa mentionati rasa sau religia. Aceste amanunte nu fac decat sa incarce inutil CV-ul dumnevoastra. Acelasi lucru este valabil si in cazul star
Iata cateva elemente pe care nu trebuie sa le treceti niciodata in CV. In primul rand, in CV nu trebuie sa mentionati rasa sau religia. Aceste amanunte nu fac decat sa incarce inutil CV-ul dumnevoastra. Acelasi lucru este valabil si in cazul starii civile, pe care nu este recomandat sa o mentionati.
Companiile puternice, multinationale, isi doresc angajati care stiu sa aprecieze viata de familie, chiar daca in acelasi timp le cer acestora sa sacrifice o buna parte din timpul pe care angajatii il petrec cu cei dragi in favoarea orelor suplimentare. A avea sau nu o familie poate fi, deopotriva, un atu sau un dezavantaj, insa este bine sa discutati despre starea civila la interviu. In nici un caz nu trebuie sa mentionati in CV simpatiile politice.
Un element pe care nu trebuie sub nici o forma sa-l treceti in CV-ul dumneavoastra este reprezentat de pretentiile salariale, in afara cazului in care, in anuntul de angajare, compania va cere sa mentionati aceste pretentii.
De asemenea, nu trebuie sa scrieti ce salariu si ce beneficii ati avut la ultimul loc de munca.
Intr-un CV competitiv nu trebuie sa treceti motivele pentru care ati renuntat sa lucrati pentru angajatorii anteriori. Este o greseala des intalnita si care provoaca, de multe ori, reticenta persoanei care selecteaza CV-urile trimise pentru un anumit job.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.