Tehnicianul Ladislau Bölöni, care a semnat miercuri un contract pe doi ani cu AS Monaco, a declarat ca a decis sa paraseasca formatia Rennes, pe care a pregatit-o in ultimele trei sezoane, deoarece nu i s-a propus prelungirea ac

Tehnicianul Ladislau Bölöni, care a semnat miercuri un contract pe doi ani cu AS Monaco, a declarat ca a decis sa paraseasca formatia Rennes, pe care a pregatit-o in ultimele trei sezoane, deoarece nu i s-a propus prelungirea acordului.

Bölöni a explicat, in cadrul unei intrevederi cu jurnalistii din Rennes, ca nu este dezamagit de conducerea clubului cu care s-a aflat sub contract in ultimii trei ani, desi in sezonul 2005/2006 s-a aflat de mai multe ori in situatia de a lucra sub presiunea unui ultimatum. El s-a aflat de doua ori in pericol sa fie demis de la conducerea tehnica a formatiei Rennes, dupa un debut foarte slab in campionat, o singura victorie in primele cinci etape, si dupa o alta serie de cinci infrangeri consecutive in retur. Intr-o brosura de patru pagini distribuita ziaristilor, pe a carei coperta a fost imprimata fotografia sa color, Bölöni precizeaza ca meritele sale la Rennes nu pot fi negate. La finele sezonului trecut, el a calificat pe Rennes in cupele europene, pentru prima oara in istoria clubului. In ultima editie din Ligue 1, Rennes a ocupat locul 7, ratand in ultima etapa sansa de a evolua chiar in Liga Campionilor, dar si pe cea de a participa, pentru a doua oara consecutiv, in Cupa UEFA.
PREZENTARE. Ladislau Bölöni a semnat miercuri un contract pe doua sezoane cu AS Monaco, urmand sa fie prezentat jucatorilor la 22 iunie, cand este programata reluarea pregatirilor formatiei din Principat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.