Inaintea partidei din aceasta seara cu Jiul, Cosmin Olaroiu a lasat sa se inteleaga ca Rapid este avantajata in lupta pentru titlu. Tehnicianul este nemultumit de faptul ca Steaua joaca impotriva echipei din Petrosani fara spectatori, dar si cu o

Inaintea partidei din aceasta seara cu Jiul, Cosmin Olaroiu a lasat sa se inteleaga ca Rapid este avantajata in lupta pentru titlu.

Tehnicianul este nemultumit de faptul ca Steaua joaca impotriva echipei din Petrosani fara spectatori, dar si cu o zi inaintea partidei pe care Rapid, contracandidata la titlu, o va disputa cu Sportul. ""Au fost atatea lucruri ostile in aceasta perioada incat suntem pregatiti de orice. Vrem sa ne ducem munca pana la capat"", a spus Olaroiu. ""Mai sunt doua meciuri capitale, trebuie sa ne pastram avantajul pe care il avem acum. Cel mai greu este cel cu Jiul, pentru ca este primul si pentru ca il vom juca fara spectatori. Trebuie sa fim concentrati si cu mintea limpede, sper ca pauza de doua saptamani sa ne prinda bine, sa avem forta si prospetime"", a adaugat tehnicianul, care a declarat ca nu se va uita la meciul Rapid - Sportul: ""Sportul a dovedit ca este o echipa buna, iar rezultatele lor vorbesc de la sine. Pot obtine un rezultat bun in Giulesti, dar conteaza foarte mult daca va juca Mazilu"".
PREGATIRI. Dupa terminarea campionatului, stelistii vor lua vacanta pana la 23 iunie. In perioada 27 iunie-6 iulie, ros-albastrii vor face un cantonament in Austria, la Kaprun. A doua etapa a pregatirii va avea loc in Olanda, la Mierlo (8-19 iulie), unde s-au perfectat deja doua partide de verificare, cu Rizespor (12 iulie) si cu NAC Breda (18 iulie).

SE DESPART DE RAZVAN?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.