Ion Iliescu s-a dezlantuit ieri impotriva actualei conduceri a PSD. Suparat ca presedintele Mircea Geoana a anuntat ca sintagma ""Polul Social"" nu va mai fi folosita si ca unii lideri i-ar fi sugerat ca aparitia excesiva cu Petre Roman nu face bine
Ion Iliescu s-a dezlantuit ieri impotriva actualei conduceri a PSD. Suparat ca presedintele Mircea Geoana a anuntat ca sintagma ""Polul Social"" nu va mai fi folosita si ca unii lideri i-ar fi sugerat ca aparitia excesiva cu Petre Roman nu face bine atmosferei din PSD, Iliescu a explodat.
El a negat ca i s-ar fi interzis sa mai vorbeasca de Polul Social si sa se mai afiseze cu Roman si a atacat in modul cel mai dur. ""Va puteti inchipui ca-si poate permite Geoana asa ceva cu mine? Pai daca-si permite careva, Geoana sau altul, ii ziceam ceva pe romaneste, ii salutam si plecam din sedinta. Daca n-ar manifesta respect elementar fata de ceea ce reprezint eu pentru PSD si fata de ei, i-as trimite la plimbare. Nici nu as mai sta de vorba cu ei"", a spus Iliescu, citat de Realitatea TV. Pe de alta parte, senatorul PSD si-a spus transant punctul de vedere cu privire la introducerea votului nominal, sustinand ca nu este de acord cu acest lucru, spre deosebire de actuala conducere a PSD care a si demarat o campanie de strangere de semnaturi in acest sens. ""Votul uninominal nu are mari virtuti. La prima vedere are, dar are si un mare pericol - becalizarea Romaniei. Adica cei cu resurse isi asigura campanii"", a aratat Iliescu, precizand ca la alegerile din 2008 nu ar trebui sa se renunte la votul pe liste.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.