Pe masura ce avanseaza, turneul parizian incepe sa produca victime in randurile favoritilor. Competitia din capitala Frantei a fost si ieri intrerupta din cauza ploii, organizatorii fiind nevoiti chiar sa accepte disputarea meciurilor in conditiile p

Pe masura ce avanseaza, turneul parizian incepe sa produca victime in randurile favoritilor. Competitia din capitala Frantei a fost si ieri intrerupta din cauza ploii, organizatorii fiind nevoiti chiar sa accepte disputarea meciurilor in conditiile precipitatiilor mai slabe.
SURPRIZE. La feminin, in turul 2, japoneza Ai Sugiyama (cap de serie nr. 22) a fost invinsa de frantuzoaica Rezai, iar o alta jucatoare din Franta, Marion Bartoli (25), a fost eliminata de sarboaica Jankovici. Rusoaica Anna Chakvetadze (27) si suedeza Sofia Arvidsson (29) au fost si ele invinse de chinezoaica Li si respectiv de ucraineanca Vakulenko.
In competitia masculina, ajunsa tot in faza turului secund, argentinianul Jose Acasuso (26) a fost invins dramatic de cehul Dlouhy in cinci seturi. Ieri au cazut de pe lista alti doi capi de serie. Cipriotul Marcos Baghdatis (19) a pierdut, tot in cinci seturi, impotriva francezului Benneteau, aceeasi soarta dramatica avand-o si invingatorul din primul tur al lui Andrei Pavel, francezul Sebastien Grosjean (21), eliminat de argentinianul Vassalo-Arguello. Pe tablourile principale de la Roland Garros nu se mai afla nici un reprezentant al Romaniei, dupa ce Anda Perianu a fost eliminata miercuri seara de australianca Alicia Molik.

DUBLU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.