Conf. dr. Sorin Simion si comitetul director al Spitalului Colentina il vor chema in instanta pe ministrul Nicolaescu impotriva ordinelor de demitere emise de acesta. Sorin Simion spune ca atat propunerile facute de Directiile de Sanatate Publica, ca
Conf. dr. Sorin Simion si comitetul director al Spitalului Colentina il vor chema in instanta pe ministrul Nicolaescu impotriva ordinelor de demitere emise de acesta. Sorin Simion spune ca atat propunerile facute de Directiile de Sanatate Publica, cat si numirile noilor comitete directoare interimare sunt bazate pe ""interese politice"".
Astfel, in Gorj, noul comitet director afisat pe site-ul MS este diferit de cel din acte. La Brasov, fostul director al Spitalului Judetean, dr. Dan Grigorescu, demis de Nicolaescu, l-a actionat in instanta pe ministru, a castigat procesul, dar nu a fost niciodata repus in functie, semnaleaza dr. Simion. BAILESTI. La conducerea Spitalului municipal din Bailesti a fost pusa manager interimar Maria Boaba, destituita in urma cu trei ani de catre Directia Judeteana de Sanatate pe criterii de incompetenta. Director medical la acelasi spital a fost numita Gabriela Adriana Grigorie, nimeni alta decat nepoata consilierului judetean PNL Cristina Calangiu. La conducerea Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare, din dispozitia lui Nicolaescu, revine dr. Florentina Pesa. Ea a fost demisa de fostul ministru Ovidiu Branzan din cauza relelor tratamente la care erau supusi pacientii si a deceselor inregistrate in perioada cand era la carma spitalului, aspecte sesizate si de Amnesty International. Concluzia: n-are nici o importanta ca niste oameni au murit, ci doar faptul ca Florentina Pesa fost demisa de un ministru PSD este suficient pentru a reveni manager la Poiana Mare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.