Trei profesori din Bucuresti au fost selectati de catre compania Honeywell sa participe la programul "Profesorii Honeywell la Space Academy", in perioada 16-28 iunie 2006, desfasurat la U.S. Space & Rocket Center, in Huntsville, Alabama. Cornelia Zam
Trei profesori din Bucuresti au fost selectati de catre compania Honeywell sa participe la programul "Profesorii Honeywell la Space Academy", in perioada 16-28 iunie 2006, desfasurat la U.S. Space & Rocket Center, in Huntsville, Alabama. Cornelia Zamfirescu, Antonia Tudorascu si Mihaela Eftenoiu se vor alatura celor 200 de profesori de matematica si stiinta din 19 tari si 43 de state americane si vor participa la cursuri intensive specializate in stiinta spatiala si explorare, dar si la antrenamentele astronautilor. Fiecare profesor a primit bursa in urma unui proces de selectie riguros, la care au participat aproximativ 1.000 de profesori. "Programul <

> a fost conceput pentru a ajuta profesorii sa determine generatiile viitoare de elevi sa urmeze cariere in fizica, tehnologie, inginerie si matematica", a declarat Tom Buckmaster, presedintele Honeywell Hometown Solutions.
Compania Honeywell International este lider in materie de servicii de productie pentru diverse tehnologii, avand o cifra de afaceri de 30 de miliarde USD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.