Profesorii ar putea bloca examenele nationale, nemultumiti de stadiul realizarii acordului semnat cu Executivul la finalizarea grevei. Dupa o noua intalnire cu ministrul Educatiei si cu vicepremierul Gheorghe Pogea, care a avut loc ieri-seara, si
Profesorii ar putea bloca examenele nationale, nemultumiti de stadiul realizarii acordului semnat cu Executivul la finalizarea grevei.

Dupa o noua intalnire cu ministrul Educatiei si cu vicepremierul Gheorghe Pogea, care a avut loc ieri-seara, sindicalistii au declarat ca doua puncte importante din acord nu au fost realizate conform calendarului. Este vorba despre o lege a salarizarii pentru cadrele didactice si acordarea celor 1,1 miliarde de euro pentru investitii, a declarat Catalin Croitoru, presedintele Federatiei Educatiei Nationale. Sindicatele strang in continuare semnaturi pentru declansarea actiunilor de protest. (Eugenia Mihalcea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.