Presa din Peninsula avanseaza ideea conform careia AS Roma ar putea renunta la romanul Cristi Chivu doar daca echipa nu va juca din toamna in Liga Campionilor. Echipa lui Chivu a terminat campionatul trecut pe locul 5, care permite doar participar

Presa din Peninsula avanseaza ideea conform careia AS Roma ar putea renunta la romanul Cristi Chivu doar daca echipa nu va juca din toamna in Liga Campionilor.

Echipa lui Chivu a terminat campionatul trecut pe locul 5, care permite doar participarea in Cupa UEFA, dar asteapta deciziile care se vor lua in scandalul meciurilor trucate, pentru a vedea daca poate ajunge in Liga. Cea mai mare speranta este legata de retrogradarea lui Juventus, principala vizata in acest caz, dar si de eventuale depunctari pentru AC Milan si Fiorentina, echipe implicate de asemenea in scandal si care au terminat sezonul inaintea Romei in clasament.
SALARIU. In caz contrar, AS Roma ar putea renunta la Chivu, care are un salariu foarte mare. ""Roma ar vrea sa-i prelungesca cu trei ani contractul lui Chivu si sa-i mareasca salariul la peste doua milioane de euro, dar acest lucru va fi posibil doar daca va ajunge in viitoarea editie a Ligii Campionilor. In cazul in care nu vor participa la aceasta competitie, conducatorii Romei se gandesc sa aduca un fotbalist pe care sa-l plateasca insa cu mai putin de 1,8 milioane de euro pe sezon, atat cat castiga romanul"", a scris ieri cotidianul Il Tempo. Presa internationala a anuntat in ultimul timp ca de Chivu, care are contract cu Roma pana in vara lui 2008, se intereseaza grupari precum Inter Milano, AC Milan, Real Madrid, FC Barcelona sau Chelsea. Numit in functie dupa declansarea scandalului, comisarul extraordinar al Federatiei Italiene, Guido Rossi, a recunoscut ieri amploarea cazului. ""Nu ma asteptam sa descopar o situatie atat de grava"", a declarat Rossi. Parchetul a anuntat ca Juventus, Lazio, Fiorentina si AC Milan au fost implicate in sezonul 2004-2005 intr-un presupus sistem de ""conditionare"" a meciurilor in favoarea torinezilor, care au castigat campionatul.

CODREA, SPRE PARMA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.