Caravana TVR 50 ajunge, in week-end-ul 2-4 iunie, la cea de-a treia sa destinatie, Craiova.
Ca si la Timisoara si la Iasi, Televiziunea Romana sarbatoreste 50 de ani de istorie impreuna cu publicul sau, prin muzica si filme care evoca mari va
Caravana TVR 50 ajunge, in week-end-ul 2-4 iunie, la cea de-a treia sa destinatie, Craiova.
Ca si la Timisoara si la Iasi, Televiziunea Romana sarbatoreste 50 de ani de istorie impreuna cu publicul sau, prin muzica si filme care evoca mari valori ale Olteniei. Craiovenii vor avea parte de minirecitaluri Iris, VH2 sau Talisman.
Mari personalitati din Oltenia al caror destin este legat de Televiziunea Romana revin acasa pentru a fi onorate cu trofeul TVR 50, in spectacolul de duminica, de pe esplanada Teatrului National ""Marin Sorescu"".
Spectacolul este gazduit de Catalin Maruta si difuzat in direct la TVR 1, de la ora 16:15. Nu vor lipsi nici vedete ale TVR: Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc. Spectatorii si telespectatorii vor avea parte de mari surprize, cum ar fi reunirea echipei de fotbal Craiova Maxima pentru prima data dupa 20 de ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.