Festivalul Sonar 2006 are loc in perioada 15-16-17 iunie la Barcelona. Pe langa concerte si DJ seturi, vor fi organizate dezbateri pe tema culturii electronice, filme, discutii cu profesionisti si expozitii de arta digitala contemporana. ZI SI
Festivalul Sonar 2006 are loc in perioada 15-16-17 iunie la Barcelona. Pe langa concerte si DJ seturi, vor fi organizate dezbateri pe tema culturii electronice, filme, discutii cu profesionisti si expozitii de arta digitala contemporana.


ZI SI NOAPTE. In cadrul acestui festival evenimentele din timpul zilei sunt diferite de cele nocturne. Astfel, ziua atmosfera va fi mai linistita, vor avea loc discutii cu profesori de muzica si se vor organiza workshop-uri la Centrul de Cultura Barcelona. Noaptea, atmosfera devine mai agitata, iar pe o suprafata de 10.000 de metri petrecaretii se pot desfasura in voie. Evenimentele nocturne au loc in Sonar Club, iar multi dintre DJ invitati anul acesta au mixat si in cluburile din Romania. Ii amintim pe: Sasha, Satoshi Tomiie si Ricardo Villalobos. Lista continua cu DJ Tiga, DJ Angel Molina, Gilles Peterson, Masami Shimomura, DJ Shadow si Nacho Marco. La capitolul prestati live, vor fi prezenti Hot Chip, Digable Planets, Infadels, Insen-Alva Noto + Ryuichi Sakamoto si Superthriller, Pete Philly & Perquisite, Taeji Sawai, Federico Monti, Javier Rial, Bascadet, Tunng, Bruna si Miss Kittin. Dar toate au un pret, iar biletul pentru toate zilele/noptile costa 130 euro, varianta pentru o singura zi costa 25 euro, iar biletul pentru o singura noapte 40 euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.