SPIRITUL VAMA VECHE Zece ani de succes alaturi de Tudor, Taian, Liviu, Lapi si Eugen, uniti prin spiritul Vama Veche. Amintirile, gandurile, idealurile lor, anecdotele, bancurile si hazul lor. Celebra poveste care ""Merge mai departe / Ca vant

SPIRITUL VAMA VECHE
Zece ani de succes alaturi de Tudor, Taian, Liviu, Lapi si Eugen, uniti prin spiritul
Vama Veche. Amintirile, gandurile, idealurile lor, anecdotele, bancurile si hazul lor. Celebra poveste care ""Merge mai departe / Ca vantul din Vama Veche"" - povestea formatiei nascute in Laptaria lui Enache. Drumul care ""nu trage pe dreapta"", din momentul cand ""n-au avut chef azi"" si pana ""s-au intorsa€¦ barbati"", la ora ""Fericirii in rate"".
AM SA MA INTORCa€¦ MEREU!
Pentru cei care au avut privilegiul de a exista simultan cu spectacolul ""Am sa ma intorc barbat"" in sala Teatrului National ""I.L. Caragiale"", pentru iubitorii povestii lui Andrei Gavrila, ca si pentru cei care au avut nesansa de a rata acest moment unic al teatrului si muzicii romanesti, istoria ilustrata si cronica spectacolului ""A.S.M.I.B."", primul nostru rock opera care se va intoarcea€¦ mereu din amintire.
VAMA VECHE ONLINE
Cel mai vizitat website al unei formatii muzicale romanesti. Povestea ilustrata cu fotografii inedite a forumului Vama Veche, o comunitate vie generata de unitatea de simtire a fanilor - oameni care stiu ca ""lumea asta cu iubire va scapa"", oameni pe care uneori Vama Veche i-a ajutat sa invinga chiar si crize profunde, invatandu-i ca ""fericirea nu se atinge niciodata... dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"".
FERICIRE, DAR NU IN RATE!
Traim intr-o epoca a comunicarii - in care, de-atata conectare, am uitat saa€¦ comunicam! Alergam bezmetic pe soseaua vietii si nu mai avem timp sa vedem copacii de pe margine - micile bucurii ale existentei de zi cu zi. Suntem constienti de nefericire, dar nu constientizam nevoia de a fi fericiti - ajungand astfel la alienarea fericirii in rate. Cantandu-ne despre ""Fericirea in rate"", Vama Veche ne spune ca, la fel ca intotdeauna, solutia se gaseste in IUBIRE.

Fondul sonor: Melodia ""Zmeul"" extrasa de pe albumul ""Fericire in rate"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.