Telenovela aventurilor amoroase pasagere ale printului Albert de Monaco continua sa socheze. El a recunoscut oficial ca este tatal unui al doilea copil, o fetita americana in varsta de 14 ani, nascuta dintr-o legatura de doua saptamani cu o cheln
Telenovela aventurilor amoroase pasagere ale printului Albert de Monaco continua sa socheze.

El a recunoscut oficial ca este tatal unui al doilea copil, o fetita americana in varsta de 14 ani, nascuta dintr-o legatura de doua saptamani cu o chelnerita. ""Printul recunoaste oficial o paternitate stabilita juridic de cateva saptamani"", a declarat avocatul printului, Thierry Lacoste.
NUMELE BUNICII. Descrisa ca o fata matura in gandire, simpatica si inteligenta, Jazmin Grace s-a nascut in martie 1992, in Palm Springs, California. Fetita poarta numele celei care i-ar fi fost bunica din partea tatalui, daca ar mai fi trait, actrita americana Grace Kelly. Mama fetei, Tamara Rotolo, o fosta chelnerita, s-a iubit cu printul in vara anului 1991. ""Initial printul a decis sa tina secreta aceasta paternitate, pana la majoratul lui Jazmin Grace. Dar, de cateva saptamani, fotoreporterii o urmaresc pe aceasta si situatia a devenit apasatoare pentru ea"", a explicat avocatul. In 2005, Albert a confirmat existenta fiului sau Alexandre, care acum are 3 ani, rod al unei relatii cu o fosta insotitoare de zbor din Togo, Nicole Coste. (Ana Ilie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.