Miercuri seara au avut loc mai multe partide de pregatire in vederea Cupei Mondiale din Germania. In unul dintre cele mai echilibrate dueluri ale serii, Elvetia a remizat, la Geneva, 1-1 cu Italia. Peninsularii au marcat primii, Gilardino fructif
Miercuri seara au avut loc mai multe partide de pregatire in vederea Cupei Mondiale din Germania.

In unul dintre cele mai echilibrate dueluri ale serii, Elvetia a remizat, la Geneva, 1-1 cu Italia. Peninsularii au marcat primii, Gilardino fructificand in minutul 11 o pasa excelenta a lui Fabio Grosso, dar elvetienii au egalat dupa un sut senzational, de la 25 de metri, al lui Gygax (a€™32). Dupa meci, selectionerul italian Marcello Lippi s-a aratat nemultumit de intrarile dure ale gazdelor. ""Din pacate, am avut unele accidentari care m-au silit sa fac schimbari pe care nu le doream"", a spus Lippi.
Franta a obtinut cea de-a doua victorie din tot atatea meciuri de pregatire, 2-0 in fata Danemarcei, ""cocosii"" fiind mai convingatori decat in succesul precedent, 1-0 cu Mexic. Fata de partida cu nord-americanii, in echipa antrenata de Raymond Domenech a aparut Henry, a carui prezenta s-a simtit aproape imediat. Atacantul lui Arsenal a deschis scorul inca din minutul 13, avantajul fiind dublat de Wiltord (a€™76), care a transformat un penalty. In alte intalniri amicale, Arabia Saudita a pierdut, scor
0-1, cu Turcia, Slovenia a trecut cu 3-1 de Trinidad Tobago, Paraguay a invins cu 1-0 Georgia, iar Iran a surclasat Bosnia Hertegovina, 5-2.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.