Miercuri seara au avut loc mai multe partide de pregatire in vederea Cupei Mondiale din Germania.

In unul dintre cele mai echilibrate dueluri ale serii, Elvetia a remizat, la Geneva, 1-1 cu Italia. Peninsularii au marcat primii, Gilardino fructificand in minutul 11 o pasa excelenta a lui Fabio Grosso, dar elvetienii au egalat dupa un sut senzational, de la 25 de metri, al lui Gygax (a€™32). Dupa meci, selectionerul italian Marcello Lippi s-a aratat nemultumit de intrarile dure ale gazdelor. ""Din pacate, am avut unele accidentari care m-au silit sa fac schimbari pe care nu le doream"", a spus Lippi.
Franta a obtinut cea de-a doua victorie din tot atatea meciuri de pregatire, 2-0 in fata Danemarcei, ""cocosii"" fiind mai convingatori decat in succesul precedent, 1-0 cu Mexic. Fata de partida cu nord-americanii, in echipa antrenata de Raymond Domenech a aparut Henry, a carui prezenta s-a simtit aproape imediat. Atacantul lui Arsenal a deschis scorul inca din minutul 13, avantajul fiind dublat de Wiltord (a€™76), care a transformat un penalty. In alte intalniri amicale, Arabia Saudita a pierdut, scor
0-1, cu Turcia, Slovenia a trecut cu 3-1 de Trinidad Tobago, Paraguay a invins cu 1-0 Georgia, iar Iran a surclasat Bosnia Hertegovina, 5-2.