Gruparea din Ghencea a facut o oferta-record pentru Razvan Cocis, Gigi Becali fiind dispus sa plateasca trei milioane de euro pentru mijlocasul lui Serif Tiraspol. ""Oferta este aproape de suma pe care o vom incasa de la Ajax pentru Ogararu, insa
Gruparea din Ghencea a facut o oferta-record pentru Razvan Cocis, Gigi Becali fiind dispus sa plateasca trei milioane de euro pentru mijlocasul lui Serif Tiraspol.

""Oferta este aproape de suma pe care o vom incasa de la Ajax pentru Ogararu, insa intermediarul ne-a zis ca patronul lor nu lasa pe nimeni sa plece. Ma voi duce personal la Tiraspol sa stau de vorba cu domnul Gusan, pentru ca nu prea am incredere in intermediari"", a declarat managerul general Mihai Stoica intr-o emisiune televizata. Oficialul crede ca in afara de Ogararu nici un alt jucator nu va parasi echipa la vara: ""Sau, daca va pleca, vom aduce in loc un jucator cel putin egal ca valoare. E greu sa se bata cineva cu noi la transferuri. Oricum, nu cred ca exista in Romania jucator care sa merite un milion de euro"".
PEDEPSE. Stoica asteapta decizia Comisiei de Disciplina, care va analiza astazi memoriul depus de Steaua dupa ""behaiturile"" jucatorilor rapidisti la finalul meciului direct din campionat. ""Cei de la Rapid au jignit in permanenta. M-a deranjat presedintele Dinu Gheorghe, care, nestiind ca e filmat, a intrebat unde e boul de Stoica si a ordonat jucatorilor sa behaiasca in autocar"", a spus Meme, care este de parere ca doar masurile severe vor pune capat acestor manifestari: ""Din vara, trebuie sa se termine cu aceste scandari pe stadioane. Daca se vor mai auzi, trebuie sa plateasca si cluburile, chiar cu depunctarea"".
BLAT. Mihai Stoica sustine in continuare ca partida CFR Cluj - Rapid a fost una aranjata: ""Abia astept sa fiu chemat la DNA. Ar trebui sa acorde o mare atentie partidei de la Dej. Cred ca sunt jucatori care nu au jucat corect. Pentru mine, cei mai buni martori sunt spectatorii de la acel meci"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.