Bruce Willis este prea gras Bruce Willis a recunoscut ca s-a cam ingrasat de cand a interpretat pentru prima data rolul politistului John McClaine in urma cu 18 ani si se teme sa nu se faca de ras pe ecran din aceasta cauza, a raspuns el intrebarilo
Bruce Willis este prea gras
Bruce Willis a recunoscut ca s-a cam ingrasat de cand a interpretat pentru prima data rolul politistului John McClaine in urma cu 18 ani si se teme sa nu se faca de ras pe ecran din aceasta cauza, a raspuns el intrebarilor privitoare la amanarea filmarilor la Die Hard 4. ""Trebuie sa-mi intru in forma, trebuie sa ma antrenez"", a declarat el. Cu toate acestea, ""sunt mari sanse ca filmul sa fie lansat vara viitoare"", a mai spus actorul american.
Michael Jackson, la Tokyo
Michael Jackson isi va face prima aparitie publica - de la momentul achitarii sale in procesul in care a fost acuzat de molestarea unui minor - la Tokyo, unde va avea loc o ceremonie in cadrul careia va primi un premiu MTV Legend. Cu prilejul sosirii in Japonia, Jackson va vizita cateva orfelinate si va face turul capitalei Tokyo, dupa care va mai efectua vizite in Singapore, China si Hong Kong.

Scrisoare de 12.000 de lire sterline
O scrisoare trimisa de regretatul John Lennon fostei sale sotii, Cynthia, a fost vanduta la o licitatie organizata la Londra cu 12.000 de lire sterline. Scrisoarea a fost semnata ""Fostul tau sot faimos"" si are desenate pe margini o fata si un copac. Scrisa la jumatatea anilor a€™70, epistola dezvaluie felul in care relatia dintre cantaret, pe de o parte, si Cynthia si fiul lor, Julian, pe de alta pare, s-a deteriorat imediat dupa ce cantaretul a intalnit-o pe cea de-a doua sotie a sa, Yoko Ono.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.