Presedintele UDMR, Marko Bela a indicat ieri voalat, intr-o conferinta de presa, revendicarile pe care le are la formarea noului Guvern.
Potrivit acestuia, UDMR s-a implicat in gestionarea problemelor din domenii precum transporturile, dezvol
Presedintele UDMR, Marko Bela a indicat ieri voalat, intr-o conferinta de presa, revendicarile pe care le are la formarea noului Guvern.
Potrivit acestuia, UDMR s-a implicat in gestionarea problemelor din domenii precum transporturile, dezvoltarea regionala si telecomunicatiile si ca se va implica in continuare, ele presupunand o ""abordare aparte"", promovata si pana acum de formatiunea pe care o reprezinta. Declaratia vine la cateva zile dupa ce Marko fusese si mai transant, spunand ca actualul ministru delegat pentru Lucrari Publice, Lazslo Borbely, ar fi un foarte bun ministru al Transporturilor. Replica sa parea atunci sa vizeze doar punerea la punct a PD, care vorbea despre desfiintarea functiilor de ministru delegat. VICEPREMIER. Liderul Uniunii a aratat ieri ca nici la functia sa de vicepremier nu ar renunta. ""In ceea ce priveste postul meu, nu e vorba de persoana mea. Cred ca aceasta functie a fost utila celor din UDMR si indiferent daca ar fi vorba de mine sau de altii, de o astfel de sansa intr-un Guvern de Coalitie este nevoie in continuare"", a raspuns Marko Bela. De altfel, acesta a aratat ca Uniunea va accepta orice varianta de restructurare, dar ""numai si numai pastrand greutatea UDMR"" si nu va ""accepta nici o intentie de a diminua greutatea, ponderea, importanta UDMR in Guvern"". ZERO. Cum de la sedinta Coalitiei de luni seara a plecat cam suparat, Marko a scapat si ieri in conferinta o apreciere acida la adresa Coalitiei, despre care recent tot el spunea ca nu mai exista. ""Ce s-a facut pana acum in Coalitie? Nimic!"", a enuntat Marko, adaugand insa imediat ca ""a exagerat"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.