Sub sloganul ""Slabeste-te! Kilele iti sunt numarate!"", la Woorld Class Fitness Romania a avut loc cantarul oficial al Cupei Presei la slabit. Aceasta provocare a adunat 60 de jurnalisti din 25 de redactii, a caror greutate depaseste usor... pat

Sub sloganul ""Slabeste-te! Kilele iti sunt numarate!"", la Woorld Class Fitness Romania a avut loc cantarul oficial al Cupei Presei la slabit.

Aceasta provocare a adunat 60 de jurnalisti din 25 de redactii, a caror greutate depaseste usor... patru tone. Revista ""Bucataria pentru toti"" a invitat reprezentantii mass-media sa se intreaca timp de o luna, pentru a duce colegilor titlul de cea mai fina si subtire redactie din presa romaneasca.
In plus, cei care vor pierde cele mai multe kilograme in decurs de o luna pot castiga premiile oferite de organizatori: 1.000 de euro pentru locul I, 500 de euro pentru locul II, 300 de euro pentru locul III. Sub indrumarea antrenorilor de fitness, beneficiind de asistenta unui nutritionist, toti ziaristii spera sa devina mai ""usori"" la 29 iunie, la cantarul final. Cel mai greu concurent inscris in competitie a blocat cantarul la 125,3 Kg, iar cel mai usor, la 46,1 Kg. (S. Marian)

OBEZITATE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.