Celebrul grup punk si-a incheiat vacanta luata dupa aproape 16 luni de turneu cu ""American Idiot"". La inceputul acestui an, grupul a decis sa faca o pauza, existand zvonuri ca ar fi in studio pentru noul album. De curand, in site-ul Green Day a apa

Celebrul grup punk si-a incheiat vacanta luata dupa aproape 16 luni de turneu cu ""American Idiot"". La inceputul acestui an, grupul a decis sa faca o pauza, existand zvonuri ca ar fi in studio pentru noul album. De curand, in site-ul Green Day a aparut un mesaj, prin care anunta ""vacanta a luat sfarsit si am inceput sa lucram"".

CREATIVITATE. Dar la ce lucreaza Green Day inca nu se stie exact. ""Dupa turneu si binemeritata vacanta, suntem din nou impreuna pentru o serie intreaga de proiecte. Ne simtim foarte creativi si vrem sa materializam aceste proiecte, probabil, anul viitor."" Cam asa suna mesajul transmis fanilor de Billy Joe Armstrong & Co., din care nu se intelege mare lucru. De aceea, purtatorul de cuvant al Reprise Records a precizat: ""Green Day a inceput sa compuna materialul noului album, urmatorul dupa «American Idiot», care din septembrie 2004 pana acum s-a vandut in peste cinci milioane de exemplare. Ei au deja idei pentru niste piese noi, schitate in linia obisnuita, dar nu se stie daca vor aparea vreodata pe disc. Asta pentru ca grupul vrea sa-si surprinda fanii cu altceva, diferit de «American Idiot». Baietii au fost la casele lor, unde s-au odihnit si s-au refacut complet si acum sunt intr-o foarte buna forma, care le va permite atingerea obiectivelor propuse"". Deci nici purtatorul de cuvant de la Reprise nu spune mai mult, dar forumistii indica o revenire la ""Dookie"", la vremurile cand Green Day canta cu adevarat punk.

CEI MAI BUNI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.