Frumoasa, desteapta, talentata, solista de la BEP a cucerit mapamondul Pe langa proiectele Black Eyed Peas, Fergie (pe numele ei real Stacy Ann Ferguson) isi ocupa timpul si cu alte lucruri. De pilda, sa joace in filme. Se pare ca tocmai a fost

Frumoasa, desteapta, talentata, solista de la BEP a cucerit mapamondul

Pe langa proiectele Black Eyed Peas, Fergie (pe numele ei real Stacy Ann Ferguson) isi ocupa timpul si cu alte lucruri. De pilda, sa joace in filme. Se pare ca tocmai a fost acceptata sa joace in pelicula ""Grind House"" in regia lui Tarantino si Robert Rodriguez. Alegerea nu a fost deloc grea, intrucat cei doi producatori sunt innebuniti dupa Fergie, fiind convinsi ca ea va da o nota sexy filmului de actiune. Cantareata a mai jucat in ""Be Cool"" si ""Poseidon"", dar si in seriale tv precum ""Las Vegas"" si ""Married With Children"" (""Familia Bundy"").

PASIUNI. Nascuta in Hacienda Heights (California) la 27 martie 1975, Stacy a fost incurajata de mica de parintii ei (actori) spre o cariera in industria divertismentului. La doar 8 ani, Stacy a devenit vocea lui Sally din desenele animate ""The Charlie Brown"" si ""Snoopy Show"". In 1984, dupa o aparitie in reclama Rice Krispies, Stacy a jucat in episodul-pilot al serialului ""Kids Incorporated"". Doi ani mai tarziu, a fost protagonista si in comedia horror ""Monster in the Closet"". In 1989, a renuntat la luminile rampei, hotarata sa traiasca o adolescenta normala. Insa prima pasiune - muzica - a intervenit radical in destinul ei. Stacy a infiintat trupa Wild Orchid, cu care a realizat doua albume, ""Wild orchid"" si ""Oxygen"". Trei ani mai tarziu, casa lor de discuri a refuzat sa mai scoata vreun album, urmand ca trupa sa se desfiinteze, iar Stacy sa cante in obscuritate. Soarta i l-a scos insa in cale pe will.i.am (Black Eyed Peas).

RECRUTARE. Trupa Black Eyed Peas si-a inceput, de fapt, cariera in 1989, sub titulatura Atban Klann, cu will.i.am si apl.de.ap. Abia in 1995 si-a schimbat numele in BEP, dupa ce Taboo si Kim Hill au fost recrutati. Desi stilul lor muzical a fost inca de la inceput iesit din comun, iar colaborarile cu Macy Grey si Wyclef Jean nu au lipsit, relatiile dintre membri s-au deteriorat si Hill a parasit grupul. Doi ani le-au trebuit sa scoata un nou album, ""Elephunk"", iar sosirea lui Stacy, care si-a luat numele de scena Fergie, a pus trupa pe roate, BEP devenind un nume international. Acum Fergie viseaza la o cariera solo.
Majoritatea copiilor de actori nu reusesc sa devina figuri centrale si raman adesea in anonimat. Fergie face insa exceptie. Combinatia de frumusete, talent si succes demonstreaza ca, in orice directie ar lua-o, Fergie are drumul pavat cu aur.

SEXUALITATE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.