Un parlamentar al Romaniei il acuza pe ministrul Justitiei ca a facut presiuni pentru a-l determina pe fiul sau, Marius Serbanescu, sa renunte la actiunea in instanta, prin care atacase ca ilegal un ordin al ministrului. Ca ""moneda de schi
Un parlamentar al Romaniei il acuza pe ministrul Justitiei ca a facut presiuni pentru
a-l determina pe fiul sau,
Marius Serbanescu, sa renunte la actiunea in instanta, prin care atacase ca ilegal un ordin al ministrului.


Ca ""moneda de schimb"" i s-ar fi oferit tanarului consilier juridic la Institutul National de Criminologie, prin intermediul mamei sale, senatoare, un transfer. Intr-un interviu acordat Jurnalului National, senatoarea PD Virginia Serbanescu denunta presiunile telefonice la care ar fi fost supusa si vrea sa ceara demiterea Monicai Macovei. Prin purtatorul sau de cuvant, ministrul recunoaste ca a vorbit la telefon cu senatoarea, dar neaga orice santaj ori presiune. La fel si secretarul de stat Katalin Kibedi. Fiecare parte are propria versiune si ambele formeaza o poveste care nu ar trebui sa existe intr-un stat de drept.
Jurnalul National: Am aflat de la fiul dumneavoastra ca ati avut un incident cu ministrul Justitiei, Monica Macovei. Este adevarat? Daca da, despre ce este vorba?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.