Podul Grant va fi inchis, incepand de saptamana viitoare, pentru lucrari de asfaltare si consolidare, a anuntat ieri Elena Ghineraru, directorul Administratiei Strazilor din cadrul municipalitatii. Pana la jumatatea lunii iulie va fi inchis compl
Podul Grant va fi inchis, incepand de saptamana viitoare, pentru lucrari de asfaltare si consolidare, a anuntat ieri Elena Ghineraru, directorul Administratiei Strazilor din cadrul municipalitatii.

Pana la jumatatea lunii iulie va fi inchis complet tronsonul Turda - Crangasi, urmand ca de la 30 iulie si pana la 1 septembrie sa fie blocat tronsonul Crangasi - Turda, a precizat Ghineraru. In intervalul 15-30 iulie, circulatia va fi deschisa pe ambele tronsoane. Oficialii Administratiei Strazilor anunta ca, in perioada lucrarilor, pe cealalta cale de rulare ramasa deschisa se va putea circula in ambele sensuri. Asadar, in perioada 4 iunie-15 iulie, pe durata lucrarilor pe tronsonul Turda - Crangasi, bucurestenii din zona de nord a orasului vor putea ajunge in cartierele Drumul Taberei si Militari numai dupa un ocol pe la Gara de Nord.
In cealalta jumatate a verii, respectiv in perioada 30 iulie-1 septembrie, potrivit graficelor de lucrari, cei nevoiti sa ocoleasca pe la gara vor fi locuitorii cartierelor Drumul Taberei si Militari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.