Chiar daca nu este legiferata la nivel international, Ziua Copiilor Nebuni se va sarbatori cu mare fast in clubul Underworld, printr-un program concertistic de mare angajament. Trupele Godmode (Cluj-Napoca) si spAZ (Targu-Mures) - in deschider
Chiar daca nu este legiferata la nivel international, Ziua Copiilor Nebuni se va sarbatori cu mare fast in clubul Underworld, printr-un program concertistic de mare angajament.


Trupele Godmode (Cluj-Napoca) si spAZ (Targu-Mures) - in deschidere - vor incerca sa explice, incepand cu ora 21:00, ""cum?"", ""cat?"" si mai ales ""de ce?"" este bine sa acordati atentie acestei ""sarbatori"". Mai multe detalii le veti primi daca va tenteaza petrecerea si nu va faceti alt program. Chiar daca evenimentul este dedicat in special celor mai mici, si adultii sunt bineveniti, mai ales ca cele doua concerte rock se anunta a fi inedite. Intrarea: 6 RON.
ALTERNATIV. Godmode (Paul - voce & chitara, Cristi - bass & backing vocals, Cosmin - tobe, Dan - chitara, Vladimir - chitara) s-a infiintat in ianuarie 2005, dar s-a lansat in luna noiembrie 2005, la propriul label Godmode Music, un album foarte bine primit de critica de specialitate. Intitulat simplu ""Godmode"", discul arata disponibilitatile acestei trupe de a interpreta si combina diferite genuri si subgenuri rock.
NU-METAL. Cat despre trupa spAZ, aceasta s-a nascut la Tg. Mures si a trecut prin numeroase schimbari de directie, mentinandu-se pe directia alternative-metal. Au concertat pe plan local, inclusiv in cadrul festivalului ""Peninsula"" (editia 2004) si in diverse locuri din tara. Primul demo (autoprodus in 2003) in formula Catalin - chitara (actualmente in trupa Cryptal), Jenci - tobe, Liviu - voce, Denis - bass, se numeste ""Atac de corzi"" si este tributar zonei alternative cu influente hardcore. Chitaristul ii paraseste pentru a se dedica genului preferat (death/black) si este co-optat pe Lori (ex-Drenalin).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.