Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani Tripp (Matthew McConaughey) nu a reusit niciodata sa ""zboare"" din cuibul parintesc. Intotdeauna a avut un motiv sau altul, dar acum parintii sai au ajuns la disperare. S-au saturat! Asa ca o an

Cum sa dai afara din casa
un burlac de 30 de ani

Tripp (Matthew McConaughey) nu a reusit niciodata sa ""zboare"" din cuibul parintesc. Intotdeauna a avut un motiv sau altul, dar acum parintii sai au ajuns la disperare. S-au saturat! Asa ca o angajeaza pe superba si talentata fata a visurilor lui (Sarah Jessica Parker) sa-l convinga sa se mute din casa parintilor.

MOTIVE. Asa cum spune Matthew McConaughey, personajul lui, Tripp, are motive practice pentru a fi la 35 de ani tipul de barbat american care nu s-a mutat inca din casa parinteasca. ""Este gratis, am propria camera grozava, iar mama imi spala hainele. Este un hotel nemaipomenit.""
Totul se schimba pentru Tripp cand o intalneste pe Paula. Ea are toate calitatile pe care le cauta Tripp la o femeie: este inteligenta, haioasa, talentata si frumoasa. Ceea ce nu stie Tripp este ca exista un motiv pentru care ea este atat de perfecta: consultant profesionist, Paula a fost angajata de parintii lui pentru a-l ispiti sa se mute din casa acestora.
""Pe hartie, cazul lui Tripp pare complicat"", spune Sarah Jessica Parker, care o interpreteaza pe Paula. ""Bineinteles, atunci cand il intalneste, cazul nu mai pare a fi acelasi. Ea descopera un tip bine-facut, educat si perfect normal, care este de 50 de miliarde de ori mai aratos decat toti ceilalti clienti ai ei, dar din anumite motive, el nu se poate desparti de casa parinteasca.""

PEOPLE. De curand numit de revista People ""Cel mai Sexy Barbat in Viata"", McConaughey observa ca situatia personajului lui reflecta realitatea pentru multi barbati de douazeci si treizeci si ceva ani din America de azi. ""Este un fenomen social: chiar daca devin oameni maturi, copiii nu se muta din casa parintilor"", spune acesta.

Video&DVD


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.