Comisia de Apel a FRF a respins ieri in unanimitate memoriul clubului Astra Ploiesti, grupare care a solicitat sa castige la masa verde partida cu Universitatea Craiova. Presedintele Comisiei, Constantin Son, a apreciat ca apelul prahovenilor a fo
Comisia de Apel a FRF a respins ieri in unanimitate memoriul clubului Astra Ploiesti, grupare care a solicitat sa castige la masa verde partida cu Universitatea Craiova.

Presedintele Comisiei, Constantin Son, a apreciat ca apelul prahovenilor a fost nefondat. ""A ramas in vigoare decizia Comisiei de Disciplina. Am vizionat caseta meciului, iar solutia este legala. Era lumina la sfarsitul primei reprize, s-a jucat pe lumina, iar calculul corect era sa numaram acele 60 de minute de la inceputul reprizei a doua"", a spus Son. Partida ""U"" Craiova - Astra, din etapa a 18-a a Seriei B2, a fost intrerupta in minutul 44, la scorul de 5-0 pentru gazde, din cauza unei defectiuni la instalatia de nocturna stadionului ""Ion Oblemenco"". In memoriul depus, Astra a sustinut ca jocul a fost intrerupt 68 de minute, termenul maxim prevazut de regulamentul FRF in astfel de cazuri fiind de o ora.
IRONII. Directorul executiv adjunct al Universitatii, Marius Mitran, a parasit multumit sediul FRF. ""Ma bucur pentru decizie, pentru ca astfel am promovat si matematic.
Apelul Astrei a fost lamentabil si rusinos. Comisiile
ne-au dat dreptate, pentru ca dreptatea era de partea noastra. Rusinea cea mare este ca Astra a incercat sa castige in aceasta maniera, dupa ce la Craiova au jucat foarte slab si au fost condusi cu 5-0 la pauza. Le urez retrogradare placuta in Divizia C"", a spus Mitran.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.