Peste 30 de persoane scotocesc zilnic imprejurimile satului bihorean Girisu de Cris in cautarea micutului Florin Fogorasi (foto) de 4 ani, disparut de acasa in dupa-amiaza zilei de 26 mai. In prima seara, intreaga comuna s-a mobilizat pentru gasi

Peste 30 de persoane scotocesc zilnic imprejurimile satului bihorean Girisu de Cris in cautarea micutului Florin Fogorasi (foto) de 4 ani, disparut de acasa in dupa-amiaza zilei de 26 mai.

In prima seara, intreaga comuna s-a mobilizat pentru gasirea micutului. Desi initial ipoteza principala era aceea ca minorul s-ar fi putut ineca intr-un canal colector, langa care fusese vazut de doi martori inainte de disparitie, varianta a fost pentru moment exclusa, deoarece canalul a fost secat pe portiuni, fara sa fie gasit cadavrul.

ANCHETA. Micutul Florin Fogorasi provine dintr-o familie saraca, de etnie rroma, iar la varsta de patru ani si doua luni este dezvoltat asemenea unui copil de un an si jumatate. In plus, are probleme grave de locomotie si vorbire. Nascut cu o grava malformatie a stomacului, baietelul a fost operat de o echipa de medici straini veniti in Oradea. A avut zile si a scapat... Acum, parintii sunt distrusi de necazul care s-a abatut asupra lor. Nici unul dintre ei nu a dorit ieri sa stea de vorba cu jurnalistii. Surse din politie sustin ca declaratiile celor din familie difera de la o zi la alta, parintii sustinand cu tarie ca micutul Florin ar fi fost rapit. Ieri anchetatorii au luat declaratii familiei si vecinilor si au continuat cautarile prin tufisuri, balti si terenurile din imprejurimi. Subinspector de Politie Alina Farcuta marturiseste ca ""cercetarile vor continua si in urmatoarele zile"". Jurnalul National face un apel catre toate firmele de paza din zona sa se alature cautatorilor cu echipe de voluntari. (Natalia Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.