Urmand sa apara in scurt timp, Volskswagen Eos va fi disponibil cu doua motoare cu patru cilindri: unul pe benzina, turbo, de 2 litri si 200 CP, si un turbodiesel de 2 litri si 140 CP. Ambele propulsoare sunt conectate la rotile frontale fie prin
Urmand sa apara in scurt timp, Volskswagen Eos va fi disponibil cu doua motoare cu patru cilindri: unul pe benzina, turbo, de 2 litri si 200 CP, si un turbodiesel de 2 litri si 140 CP.

Ambele propulsoare sunt conectate la rotile frontale fie printr-o cutie manuala cu sase trepte, fie prin cea automata, cu sase trepte si ambreiaj dublu, DSG. Masina atinge 100 km/h in 7,8 secunde si o viteza maxima de 232 km/h, date care o plaseaza in fata celor mai rapide versiuni ale lui Opel Astra TwinTop, Renault Megane CC si Peugeot 307 CC. Pretul de pornire pentru noul model Eos este de 33.000 euro, suma considerata destul de mare in raport cu ceea ce va oferi masina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.