Compania Givenchy poate fi numita un pionier in domeniul spa-urilor de lux, primul centru de acest gen fiind deschis in 1991.

Centrele de relaxare si recuperare sau spa-urile, purtand amprenta Givenchy, sunt amplasate in hoteluri de lux, in spatii de vis, toate beneficiind de tehnici sofisticate. Expertiza Givenchy in domeniu s-a perpetuat de-a lungul a 15 ani, in prezent fiind deschise sase spa-uri in Franta, Elvetia, Dubai, Insulele Mauritius si in Canada. Locatiile au fost alese pe baza unor criterii de exclusivitate, spa-ul Givenchy fiind asociat cu numele unui hotel de lux, iar compania coordoneaza fiecare aspect ce tine de realizarea centrelor, de la designul interior pana la modul de intampinare a clientilor.
ELEGANTA SI CONFORT. Pentru a asigura clientilor relaxare absoluta si confort in timpul tratamentului, se impune respectarea standardelor si o atentie deosebita asupra tuturor detaliilor: lumina naturala, sali de tratament, discretie, exclusivitatea serviciilor etc. Spa-urile Givenchy se disting prin eleganta, designul interior fiind adaptat arhitecturii hotelului. Personalul este selectionat cu grija, iar echipamentele sunt de ultima ora. Givenchy utilizeaza propria linie de produse cosmetice si tratamente dezvoltate in laboratoarele sale. Rezultatul - un ritual unic de destindere si relaxare, purtand semnatura Givenchy.