Daca ar mai fi trait, Eminescu si-ar fi pus mainile in cap ascultand versurile cantecelor interpretate de solistii romani. Anda Adam ba zice ca vrea o noapte fierbinte, desi ""nu sunt o fata cuminte"", ba, brusc, nu-si mai recunoaste iubitul si

Daca ar mai fi trait, Eminescu si-ar fi pus mainile in cap ascultand versurile cantecelor interpretate de solistii romani.

Anda Adam ba zice ca vrea o noapte fierbinte, desi ""nu sunt o fata cuminte"", ba, brusc, nu-si mai recunoaste iubitul si face pe victima: ""Ajutor, e cineva in casa mea, la mine in dormitor/ Ma striga pe nume, nu stiu cine e/ Strig 911, cineva sa vina repede/ Sa ma salveze"". Draguta, pai, cine sa te mai inteleaga si pe tine, sau ai momente de amnezie?
TRADATI IN DRAGOSTE. Trecem la un alt personaj, Andreea Balan. Care zice asa: ""Te-am prins cu ea in parc/ De fapt era-n masina, dar oricum esti terminat"". Cum l-o fi prins Andreea? Ca la ""Tradati in dragoste"" n-am vazut faza. Ei, cei de la Parazitii par a fi misogini convinsi, caci altfel nu ne explicam de ce au promovat melodia: ""Cum sa jignesti o femeie"": ""Decat sa-ti mangai mutra aia dezordonata, mai bine f..o carcasa de vaca"" sau: ""Daca masina mea era rupta ca tine nu trecea de RAR/ Ma bucur cand te vad ca la cortegiul funerar/ Nu faci doi lei, dar ai ganduri mari/ Esti atat de rupta-n c.. incat ai sani naturali"". Si, la sfarsit, baietii ii fac o urare pe masura ""fetei din vis"": ""Mori in mortii tai din proprie initiativa!"". Dar stati, caci nici Mihai Margineanu nu se lasa mai prejos: ""Ce frumoasa esti, nu te-as f... nici sa-mi platesti. Sa-mi dai banii cu caciula/ Nu ti-as arata nici p..../ Si esti neagra-n cerul gurii/ Ca magaru-n varful p..."".
""GROZAVII"". Treaba sta cam in felul urmator: ori autorii versurilor au fost parasiti si acum isi varsa naduful in limbaj de Pantelimon, dupa principiul ""toate femeile sunt curve"", ori pur si simplu fac pe grozavii. Sa fie la ei! Dan Helciug, prin balada sa ""Caut un bou"", face clar aluzie la provincialele care viseaza sa puna mana pe cardul unui afacerist din Capitala: ""Caut un bou plin de faima sa ma ia la Bucuresti/ Sa ma plimbe pe Magheru, boule unde esti? Sa am grajdul la Snagov si-n u... cinci inele/ Doamne, eu acum te rog, fa-ma vaca printre stele"". Pai, versurile astea ne amintesc de un cuplu in voga, cu vila la Snagov, criticat de CNA. Ghici, ciuperca, ce-i? Si lista poate continua in aceeasi maniera. Unde sunt versurile de altadata, cand femeia era divinizata? Si cum i-ai putea darui iubitei un album cu astfel de cantece? Nu de alta, dar ar crede ca e apropo la... apropo.

PARAZITII. ""Daca masina mea era rupta ca tine nu trecea de RAR""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.