Ingrediente: 500 g paste scurte fierte si scurse de apa, o ceapa rosie tocata marunt, doi ardei grasi verzi tocati marunt, o telina mica razuita, 100 g mazare proaspata, 50 g ciuperci taiate, un castravete curatat de coaja si tocat cubulete, doua rid
Ingrediente: 500 g paste scurte fierte si scurse de apa, o ceapa rosie tocata marunt, doi ardei grasi verzi tocati marunt, o telina mica razuita, 100 g mazare proaspata, 50 g ciuperci taiate, un castravete curatat de coaja si tocat cubulete, doua ridichi tocate, 50 g masline, 50 g parmezan razuit; pentru sos: 25 g ulei de masline, 25 g otet de vin, sare, busuioc, o lingurita cu zahar, oregano, doi catei de usturoi pisati, piper negru macinat.
Preparare: Pentru sos, se amesteca toate ingredientele. Pastele se fierb si se lasa sa se scurga. O parte din sos se toarna peste paste cat timp acestea sunt calde. Apoi se pun si legumele si se amesteca. Se toarna peste salata si restul de sos. Se presara deasupra parmezan dat prin razatoare. Se lasa la rece pana cand se serveste.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.